Monday June 14th
§ 9:00 am - 10:30 am pst Ethics and Practice of Fieldwork with Indigenous People (1 hr) Hitchcock
§ 11:00 am - 12:00 pm pst Meet the Editors (1 hr)
§ 12:00 pm - 1:00pm pst Wiring & Publishing Qualitative Doctoral Dissertations (1 hr) Young, Luethke, Babchuk
§ 1:00 pm - 2:30 pm pst Ethnographic Based Action Research (1.5 hrs) Putney and Jones
§ 3:00 pm - 4:00 pm pst Collaboration & Mentoring: Conducting Qualitative Research with Graduate Assistants (1 hr)
Skousen, Weiler, Pesci, Johnson
Tuesday June 15th
§ 9:00 am - 10:30 am pst Intersecting Qualitative Mixed Methods (2 hrs) Guetterman, Howell Smith, and Babchuk
§ 11:00 am - 12:00 pm pst Evaluation Techniques in Education and Social Sciences (1 hr) Marchand
§ 12:00 pm - 1:00 pm pst Grad Student Colloquium (1 hr) Killham, Lu, and Ekpe
§ 1:00 pm - 2:30 pm pst (Critical) Mixed Methods Research (1.5 hrs) Bendixen & Hernandez-Johnson
§ 3:00 pm - 4:00 pm pst Working with ELs in the Content-Areas (1 hr) Huerta & Garza
Workshop descriptions and presenter bios are available when you go to the Workshop, Graduate Student Colloquium, or Meet the Editors pages on this website.
We hope you will find these workshops that Dr. Firmin arranged last Fall to be of interest and help in your academic career and research.